Bevestiging Monte Rosa

Zoals tijdens de wandeling op 2 maart gezegd: graag je inschrijving voor de Monte Rosa excursie bevestigen door het webformulier hieronder in te vullen en (indien je dit nog niet gedaan zou hebben): een voorschot van 100€ over te maken op  rekening 363-0430018-57 (“UA Sportraad”).

Door dit formulier in te vullen bevestig je nogmaals dat je beseft dat er geen erkende berggidsen meezijn op deze trip. We zijn wel met enkelen opgeleid tot zelfstandig alpinist (op routes zoals dewelke we gaan volgen) door een cursus van de Klim- en Bergsportfederatie. We zijn NIET in staat jullie een cursus alpinisme aan te leren waardoor je hierna zelfstandig een gletsjer op kan!

Uiteraard voelen we ons in staat om de Monte Rosa tocht veilig te organiseren, anders zouden we het niet doen. Belangrijk: tijdens de trip kunnen we op eender welk moment beslissen om terug te keren als de situatie ter plekke ons onverantwoord lijkt! Geen van ons heeft “summit fever” en veiligheid zal dus altijd prioreren op het halen van de top.
Er zullen geen refunds zijn als we de top niet halen; wel indien we hierdoor minder nachten in berghut overnachten!

Voor meer vragen, contacteer ons gerust.

Bedankt!

PS: vul hieronder als eerste in welk materiaal je wil dat wij voorzien (via K2). Maw als je zelf voor iets kan zorgen (via vrienden/familie): laat het vakje leeg; bezit je zelf niks: vul dan alle vakjes aan!