Bergbeklimmer beginnersstage

Ben je gepassioneerd door de bergen en wil je graag zelfstandig bergen beklimmen? Dan is de beginnersstage perfect voor jou! In deze week leer je de nodige technieken om op zelfstandige wijze veilige alpiene beklimmingen te maken in sneeuw, rots en ijs van moeilijkheid F-PD. De stage is een ideale combinatie van scholing en mooie beklimmingen. Er worden tevens voorbereidende lesavonden ingelast om je voor te bereiden op de stage. Deze gaan o.a. over EHBO, voeding, veiligheid en oriëntatie.

Is deze stage hetgeen waar je naar op zoek bent? Stuur dan snel een mailtje naar info@alpua.be met je naam, geboortedatum en adres. Plaatsen zijn beperkt dus wees snel!

Are the mountains your passion and would you like to climb mountains independently? Then the mountaineering beginners program is perfect for you! During this week you will learn the necessary techniques to make safe alpine climbs in snow, rock and ice of difficulty F-PD. The program is an ideal combination of training and beautiful summit attempts. Introductory lesson evenings are also included to prepare you for the week of training course in the mountains. Included in the course are first aid, nutrition, safety and orientation.

Is this beginner program what you are looking for? Send an email to info@alpua.be with your name, date of birth and address. The number of participants is limited, so be quick!

ALPUA

Advertentie