ALPUA Rotsklimdagen

Kriebelt het bij jou ook om terug buiten te gaan klimmen na het mooie weer de afgelopen dagen? Klimmen op de rotsen, in de natuur, in goed gezelschap, het echte klimwerk! ALPUA heeft er alleszins goesting in en pakt uit met 3 klimdagen, waarvan twee initiaties! Noteer dus alvast volgende data in je agenda:

Initiatie rotsklimmen

Zaterdag 6 april: initiatie rotsklimmen te Beez!

Woensdag 1 mei: initiatie rotsklimmen te Comblain-la-tour!

Zaterdag 1 juni: rotsklimmen op het mooie massief van Freyr!

We spreken steeds af om 9 uur aan de parking van UA campus Groenenborger (Groenenborgerlaan 171 te Wilrijk). Neem zeker ook je lunch mee en voorzie cash om eventueel ’s avonds na het klimmen gezellig iets te gaan eten samen!
Vergeet je niet in te schrijven via het formulier want daar moet je aangeven welk materiaal (helm, gordel,…) je nog wilt huren via onze partner K2 (volgt snel: hou onze agenda in het oog!). Je mag ook steeds een mailtje sturen naar info@alpua.be als je vragen hebt of je interesse al wil tonen!

Advertentie