ALPUA winterstages

Deze winter organiseert ALPUA twee beginnersstages!

Sneeuwschoenstage

1) SNEEUWSCHOENWANDELEN BEGINNERS van 17/02 tot 23/02 in Mallnitz, Hohe Tauern National Park, Oostenrijk. Wil jij leren dagtochten te maken met sneeuwschoenen en tegelijk ’s avonds in comfort kunnen overnachten? Wil je onderweg bij leren over lawinegevaar en oriëntatie? Dan is deze stage iets voor jou.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Jan.cools@gmail.com. Jan organiseert deze stage.

Prijs voor deze stage is € 415 pp. Inbegrepen in de prijs: Begeleiding en 6 overnachtingen in *** wellness hotel Eggerhof (www.eggerhof-mallnitz.at) te Mallnitz, ontbijt en avondeten, ook sauna en zwembad inbegrepen. Niet inbegrepen: Voor persoonlijke uitgaven, bv. drank in hotel en voor middageten. De reis van en naar Mallnitz is niet inbegrepen in de prijs.

KBF stage sneeuwschoenwandelen

2) INITIATIE TOURSKIËN van 23/02 tot 3/03 in Angerberg, Oostenrijk. Kom jij vlot rode en zwarte pistes af? Wil je graag meer off-piste gaan en meer ervaring op doen moet de materialen voor het tourskiën? Dan is deze stage iets voor jou! De stage wordt gegeven door een Oostenrijkse gids.

Indien je je wil inschrijven voor deze stage, dan kan dat door een mail te sturen naar merijnvdk@hotmail.com. Snel zijn is de boodschap.

Prijs voor deze stage is € 600 pp. Dit is incl. gids en verblijf. 

Op een prachtig winterseizoen met goede sneeuwcondities!

ALPUA

 

Advertentie