ALPUA goes BANFF

12303910_10153856020713969_1685273037168229948_o

 Dinsdag 22 maart 2016

De Roma, Antwerpen

Hoi hoi,

Ook dit jaar gaan we samen naar een pracht collectie outdoor beeldmateriaal kijken in de Roma. Boek ASAP je ticket als je mee wil 🙂 ticket kopen

Geef ons een seintje als je meekomt (via het Facebook event of alpua.outdoor@gmail.com), dan regelen wij plaatsen bij elkaar!

Tot dan,

ALPUA

 

Na een succesvolle zesde editie komt de Banff Mountain Film Festival World Tour opnieuw naar België! Het Banff-festival is uitgegroeid tot een internationale referentie en wordt beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met de bergen als centraal thema. Het festival wordt sinds 1976 elk jaar in november gehouden en heeft zijn naam te danken aan het dorp waar het wordt georganiseerd: Banff, gelegen in de staat Alberta in de Canadese Rocky Mountains. Na afloop van het festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. Ze worden vertoond in niet minder dan 39 landen en lokken meer dan 750.000 toeschouwers. In België zal de tournee onder meer De Roma aandoen. Twee uur lang worden avonturenfilms vertoond die je meevoeren naar ongelooflijk woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt.

Advertentie