ALPUA goes Night of the Tops

??????????????

ALPUA neemt op 18 april deel aan de “Night of the Tops”. Ben jij een klimfanaat en hou je van een uitdaging? Hou je van teamspirit? Wil jij, samen met je vrienden, testen hoever je kan gaan? Kom dan zeker mee en ontdek je limieten in de zaal Klimax in Puurs! Per team zal je moeten samenwerken om de hoogtemeters bij elkaar te klimmen. Zo kun je klimmen tot jullie team een bepaalde bergtop bereikt heeft. Je kan zeven toppen bereiken, gaande van de Signal de Botrange (694 m), tot de Everest (8848 m). Eénmaal de top bereikt mogen jij en je team jullie naam in het “topboek” noteren en wordt er een foto van jullie getrokken op de bereikte top! Daarna kan je gezellig napraten over jullie prestatie in de ‘Yeti-bar.’ Naast het klimmen zelf is er nog ‘rand-animatie’ zoals een berghutrestaurant, een Yetibar, Petzlklimmen, drytolen, port-a-ledge-slapen, ontbijtbuffet, non-stop bergsportfilms.

Het startschot voor dit evenement wordt op 18 april om 20.00 u gegeven. Je kan klimmen tot de volgende dag 8u00. Een team bestaat uit max 4 personen. Je bent uiteraard vrij om te kiezen wanneer je begint, of je non-stop klimt of je enkel ’s avonds, ’s nachts of ’s morgens komt klimmen en of je al dan niet tussendoor slaapt (thuis of in de Klimax). Als team moet je niet steeds alle 4 aan het klimmen zijn. Je mag gerust afwisselend per 2 enkele uren klimmen en slapen. Klimmateriaal (gordel en zekeringstoestel) kan je ter plaatse huren aan €1,2 en schoentjes aan €2.

Heb jij of een van je vrienden nog geen klimervaring, maar wil je toch deze uitdaging aangaan? Geen nood! Laat het ons weten bij je inschrijving (via hieronder!) en wij reserveren een echte “berggids” voor jou!

Van zodra de inschrijvingen binnen komen zullen we een carpool organiseren vanuit Wilrijk / Antwerpen stad om samen naar Puurs te gaan.

Place to be:
Klimax I (indoor) en II (outdoor),
Sporthal Vrijhals
C. Verschaevestraat 15
2870 Breendonk (Puurs)

Tot dan!
ALPUA

Facebook eventje ALPUA     Facebook eventje van organisatie zelf

Advertentie