ALPUA goes Xtreme Xperience 2014

fotoXX

 Zondag 14 september 2014

 12:00-18:00

De Schorre, Boom

Met ALPUA zoeken we regelmatig andere grave outdoor gerelateerde activiteiten op voor jullie. Op zondag 14 september organiseert Xtreme Xperience een adventure & sport festival en dit willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Mountainboarden, waterskiën, londboarden, klimmen en nog zo veel meer andere sporten kan je op dit festival beoefenen. Verder kan je ook genieten van verschillende demonstraties en workshops. Voor wie reeds één van de vorige 4 edities heeft meegedaan, dit jaar zijn er nieuwe sporten zoals cirkelvoetbal, sleehondenrace en bobsleeën! Toch gewoon liever wat skiën of snowboarden in De Schorre, geen probleem, er is een sneeuwhelling voorzien ;). Voor ieder wat wils dus en dat voor de geweldige prijs van 0 euro.

Dus zondag 14 september van 12u tot 18u in domein De Schorre in Boom.

Carpooling/openbaar vervoer wordt nog meegedeeld.

Meer info op het officële facebook event van de organisatie!

Advertentie